Werkzaamheden aan de Scheepvaartweg

De komende periode worden er door de gemeente werkzaamheden uitgevoerd aan de tramkeerlus op de Scheepvaartweg. Hierdoor kan er enige hinder ontstaan en vragen wij je tijdig naar de praktijk te komen. De praktijk blijft gedurende de duur van de werkzaamheden goed bereikbaar.

U kunt de praktijk het beste bereiken via de Kasteelweg. Vanaf de Kasteelweg neemt u de eerste rechts de Mary Zeldenruststraat, blijf deze rechts volgen. U kunt dan via de voortuin van huisnummer 47 de praktijk bereiken (deze ligt direct om de hoek).

Voor de deur is er voldoende ruimte voor uw fiets of scootmobiel. Mochten er vragen zijn over de bereikbaarheid neem dan gerust contact op met mij: 06-41180357.

Komt u met de auto, dan kunt u het beste via de afslag Schiedam-Noord komen. U volgt dan de borden K en komt dan uit bij de Kasteelweg. Neem de eerste straat rechts en parkeer dan in de Mary Zeldenruststraat. U kunt dan via de voortuin van huisnummer 47 de praktijk bereiken (deze ligt direct om de hoek).

Komt met het openbaar vervoer, neem dan bus 53 en stap uit bij halte Boeier. U volgt dan de Scheepvaartweg tot aan de Kasteelweg. Vanaf de Kasteelweg neemt u de eerste rechts de Mary Zeldenruststraat, blijf deze rechts volgen. U kunt dan via de voortuin van huisnummer 47 de praktijk bereiken (deze ligt direct om de hoek).